Bine ați venit!

Confidenţialitate

Sert IT S.R.L. respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest Site si, de asemenea, Sert IT S.R.L. respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Sert IT S.R.L. le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati Site-ul.

Protectia Datelor cu caracter personal

Sert IT S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul Site-ului www.sertservicerefill.ro conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site-ul www.sertservicerefill.ro presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Sert IT S.R.L. in scopuri de marketing. Sert IT S.R.L.. nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea persoanelor fizice (nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica) in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii Site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Sert IT S.R.L. in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra. Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa mai sus mentionata. Atunci cand ne trimiteti datele cu caracter personal, Sert IT S.R.L. le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel: Stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Sert IT S.R.L. poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite; Sert IT S.R.L. (sau persoana juridica imputernicita de catre Sert IT S.R.L. sau un tert care actioneaza in numele firmei in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat; Sert IT S.R.L. poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii Site-ului. Sert IT S.R.L. nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui Site unei terte parti. Cu toate acestea, Sert IT S.R.L. nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii, schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, sau altele asemenea ce au loc pe acest Site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

Minori

Sert IT S.R.L. nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricand va considera necesar, Sert IT S.R.L. va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest Site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale. Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre Sert IT S.R.L. respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest Site si, de asemenea, Sert IT S.R.L. respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Sert IT S.R.L. le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati Site-ul.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, Sert IT S.R.L. poate colecta in mod automat informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesari Site-ului. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la Site.

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra – Cookies

In momentul accesarii Site-ului, Sert IT S.R.L.. poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de “cookie” sau un fisier de date similar cu acesta si acest lucru ne poate ajuta pe noi in mai multe moduri. Acest “cookie” ajuta Sert IT S.R.L. sa construiasca si sa rafineze continutul Site-ului in functie de interesele si preferintele utilizatorilor. In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj in momentul in care un “cookie” este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati sau comanda “help screen” pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice, mesaje electronice sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. Sert IT S.R.L. recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

Sus